Bio Peeling

Vernieuw en verjong je huid op een natuurlijke manier

In tegenstelling tot andere peelings die oppervlakte verdunnend werken, start 2B Bio Peeling, bij Tulip kliniek in Amersfoort, het proces van vernieuwing van je huid van binnenuit. Dat is pure huidverbetering!

Voordelen Bio Peeling:

bio peeling in Amersfoort

Resultaten Bio Peeling

De huid is grondig gezuiverd. Het celmetabolisme is gereactiveerd, rimpels en lijntjes zijn gladder en van binnenuit opgevuld. Verwijde poriën zijn nauwer, pigmentvlekken zijn vervaagd. Een stevige skinboost die de huid ogenblikkelijk mooier maakt.

Na de behandeling bij Tulip Kliniek in Amersfoort dien je het behandelde gebied tot 24 uur niet te masseren, niet te gaan sporten, niet in de zon of in sauna zitten, het behandelde gebied niet te wassen of te douchen met heet water, niet te slapen op het gezicht (indien het gezicht geïnjecteerd is) en geen make-up aan te brengen.

2B Producten

De Bio producten van Tulip kliniek in Amersfoort vertragen huidveroudering en helpen bij het oplossen van ontstekingen en huidoneffenheden. De producten helpen op een natuurlijke manier het beste huid resultaat te bereiken. 

Een uiterst doeltreffend verzorgingsprogramma met verbluffend resultaat dat aansluit bij de verwachtingen van de moderne man en vrouw, ongeacht welke leeftijd of huidtype.

Veelgestelde vragen over Bio Peeling

Wat moet ik na de behandeling doen?

Na de behandeling van Bio Peeling bij onze kliniek in Amersfoort dien je het behandelde gebied tot 24 uur niet te masseren, niet te gaan sporten, niet in de zon of in sauna zitten, het behandelde gebied niet te wassen of te douchen met heet water, niet te slapen op het gezicht (indien het gezicht geïnjecteerd is) en geen make-up aan te brengen.

Voor wie is Bio Peeling bedoeld?

Voor de rijpere huid om de gevolgen van het ouder worden te herstellen, huidveroudering te voorkomen en de teint te doen stralen.

Voor mensen met oppervlakkige hyperpigmentatie, melasma en zwangerschap masker.

Voor welke geslacht en leeftijd is Bio Peeling bedoeld?

Voor vrouwen en mannen van elke leeftijd, voor lichaam en gelaat, voor een vette huid of huid met neiging tot acne.