Bio Peeling Behandeling - Vernieuw en Verjong uw Huid op Biologische Wijze

Bio peeling

In tegenstelling tot andere peelings die oppervlakte verdunnend werken, start 2B Bio Peeling het exfoliatieproces van binnenuit wat zich richt op pure huidverbetering.

  • Voor de rijpere huid om de gevolgen van het ouder worden te herstellen, huidveroudering te voorkomen en de teint te doen stralen.
  • Voor vrouwen en mannen van elke leeftijd, voor lichaam en gelaat, voor een vette huid of huid met neiging tot acne.
  • Voor mensen met oppervlakkige hyperpigmentatie, melasma en zwangerschap masker.

De huid is grondig gezuiverd. Het celmetabolisme is gereactiveerd, rimpels en lijntjes zijn gladder en van binnenuit opgevuld. Verwijde poriën zijn nauwer, pigmentvlekken zijn vervaagd. Een stevige skinboost die de huid ogenblikkelijk mooier maakt.

Na de behandeling dien je het behandelde gebied tot 24 uur niet te masseren, niet te gaan sporten, niet in de zon of in sauna zitten, het behandelde gebied niet te wassen of te douchen met heet water, niet te slapen op het gezicht (indien het gezicht geïnjecteerd is) en geen make-up aan te brengen.

Indicaties

2B Producten

De Bio producten vertragen huidveroudering en helpen bij het oplossen van ontstekingen en huidoneffenheden. De producten helpen op een natuurlijke manier het beste huid resultaat te bereiken. Een uiterst doeltreffend verzorgingsprogramma met verbluffend resultaat dat aansluit bij de verwachtingen van de moderne man en vrouw, ongeacht welke leeftijd of huidtype.

 
 
Rate this page