Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een techniek om door middel van bevriezing plaatselijk vet te verwijderen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bevriezing een veilige en effectieve manier van vetverwijdering is. Het rondom koelen (zo’n 40 minuten) van een behandelgebied tot een temperatuur van -9 graden zorgt ervoor dat het vetverminderingsproces, genaamd apoptose, in werking wordt gezet. Hierdoor worden de vetcellen blijvend tot wel 30% verminderd en natuurlijk afgevoerd. Na een maand zijn de eerste resultaten zichtbaar en kan tot wel 5 cm omvang per zone worden verloren (rond de 2 of 3e maand). Alleen de vetcellen worden aangetast en de omliggende weefsels blijven intact.

tulip logo

Clatuu 360. freezing fat away

Sommige probleemzones gaan maar niet weg met sporten of diëten. Deze onderhuidse vetophopingen zijn hardnekkig en hebben soms wat hulp nodig om tot de gewenste lichaamscontouren te komen. Je kunt je klanten hiermee helpen door gebruikte maken van de Clatuu voor cryoliposlyse.

De Clatuu is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vet cellen. Het doel van de behandeling van de Clatuu is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie. Cryolipolyse apparaten zijn niet nieuw, maar wel verschillend. De Clatuu onderscheidt zich op enkele onderdelen, waardoor hij beter werkt en prettig werkt.

360 Graden koeling en vacuüm

Waar sommige apparaten allen de boven- of onderkant koelen, beschikt de Clatuu over een 360 graden technologie. Het unieke handstuk van de Clatuu maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed in de behandelkop gezogen wordt. Deze lichaamszone wordt vervolgens rondom gekoeld zodat het hele gebied dezelfde diepe koeling krijgt. De kou vervliegt dus niet, waardoor het resultaat beter wordt.

2 handstukken, dus 2 zones tegelijk.

Bespaar behandeltijd en behandel 2 zones tegelijk! In tegenstelling tot andere apparaten kun je meerdere zones op het lichaam tegelijkertijd behandelen, dankzij de twee handstukken. Het gebruik van beide handstukken tegelijk gaat niet ten koste van het resultaat, maar zorgt ervoor dat je efficiënter en gestructureerd te werk kan gaan.

Constante koeling van -9 Graden Celsius

Om een optimaal resultaat te behalen is een goede diepe koeling essentieel. Waar andere apparaten stoppen bij -4 graden, biedt de krachtige Clatuu een koeling van -9 Graden. Doordat het cryolipolyse apparaat deze koeling constant vast kan houden zal het resultaat optimaal zijn. Hierdoor is met 1 behandeling vaak al een goed resultaat te behalen.

tulip logo
tulip logo

Voor welke gebieden?

De Clatuu is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals:

 • Love handles
 • Onderbuik
 • Dijen
 • BH uitstulpingen
 • Rug
 • Bovenarmen

Waarom Clatuu?

 • Niet invasieve behandeling
 • Natuurlijke vormgeving en contouring van het lichaam
 • Bewezen technologie
 • Snelle en simpele behandeling
 • Aangepaste handstukken