Anti Stress 

Stevige massage waarbij de aandacht gevestigd is op de rug, nek en schouders. Zeer effectieve massage bij klachten aan de onderrug, maar ook bij klachten door spanning zoals hoofdpijn of nekklachten.

Relaxing 

Deze massage staat puur in het teken van ontspanning. Dit is een ontspannende, niet hele stevige massage waarbij vooral met effleurages en rotaties gewerkt wordt. Dit heeft een positief effect op het ontspannen van het lichaam en het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam.

Skin Booster

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Aromatische Kaars 

Stevige massage van de gehele achterzijde van het lichaam. Tijdens de massage wordt er voornamelijk met de armen en ellebogen gemasseerd. Dit geeft een ontspannen en positief effect op lichaam en geest. Door de zachte maar verfrissende geur van de olie komt het hele lichaam volledig tot rust.

Hoofdhuid-/oor massage 

Heerlijk om bij een gezichtsbehandeling of massage te boeken. Zo kan u optimaal genieten en tot rust komen tijdens uw behandeling bij ons in de kliniek.