Mesotherapie

Microneedling in combinatie met mesotherapie

Wanneer er met microneedling, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid, is de huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur én worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor elke huidindicatie is er een geschikte oplossing te vinden.

Voor ieder huidprobleem is een geschikte oplossing te vinden. Denk aan: hyperpigmentatie, verslapping, anti-aging, cellulite, haarverlies en acne. Er wordt altijd een combinatie gemaakt tussen de verschillende mesotherapie lijnen om zo de juiste cocktail te creëren om te werken op een specifieke huidindicatie. Alle mesotherapie producten kunnen met elkaar worden gecombineerd.

 

Mesotherapie is onder meer geschikt voor het behandelen van:

 • Huidveroudering: huidverjonging
 • Donkere kringen onder de oog: Huidverheldering
 • Slappe huid: huidverstrakking
 • Onzuivere huid: zacht en egale huidskleur
 • Doffe huid, bijvoorbeeld door roken
 • Volume-verlies van de huid
 • Preventief / anti-ageing: voorkomen huidveroudering
 • (frons) Rimpels
 • Rimpels onder de ogen
 • Rimpeltjes rond de mond
 • Rimpels rond/op de kaaklijn

 

Mesotherapie bij haaruitval

Alopecia oftewel haaruitval kent verschillende vormen welke voornamelijk veroorzaakt worden door een verstoorde hormoonbalans. Hierdoor is er een tekort aan bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie in de haarfollikels. Met de behandeling mesotherapie voor het haar wordt er een cocktail onder de hoofdhuid, in en rondom de haarfollikels geïnjecteerd.

De cocktail is op basis van voedingstoffen, aminozuren, mineralen en vitamines. Met de mesogun wordt er een reeks korte minuscule injecties gegeven waardoor de haarfollikel een groei impuls krijgen. De behandeling zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd in de hoofdhuid en de haarfollikels worden voorzien van bouwstoffen waardoor de natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd. Ter ondersteuning van de behandelingen is het belangrijk dat u de thuisproducten gebruikt die geadviseerd worden door uw huidtherapeut.

Mesotherapie voor het haar is een geschikte behandeling om diffuse haaruitval tegen te gaan zoals bij stress, na de zwangerschap, tijdens of na gewichtsverlies door afvallen, na een ziekte of operatie. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt er samen met u gekeken of de behandeling voor u geschikt is en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Meestal heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig met een interval van 2 weken. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

 

Dubbel kin (onderkin) verwijderen met mesotherapie

Toe te voegen 

 

Lichaamsvet verwijderen zonder operatie (non-operatief)

Toe te voegen