Mesotherapie Behandeling - Op maat gemaakt voor uw Huidconditie

Microneedling in combinatie met mesotherapie

Wanneer er met microneedling, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid, is de huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur én worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor elke huidindicatie is er een geschikte oplossing te vinden.

Voor ieder huidprobleem is een geschikte oplossing te vinden. Denk aan: hyperpigmentatie, verslapping, anti-aging, cellulite, haarverlies en acne. Er wordt altijd een combinatie gemaakt tussen de verschillende mesotherapie lijnen om zo de juiste cocktail te creëren om te werken op een specifieke huidindicatie. Alle mesotherapie producten kunnen met elkaar worden gecombineerd.

*Is mesotherapie pijnlijk?

Tevens wordt er gewerkt met zeer dunne naaldjes en gaan de naaldjes oppervlakkig in de huid, gemiddeld tot 2mm diep, waardoor Mesotherapie een minimale pijnsensatie kent.

*Wat is de mesotherapie?

Wanneer er met microneedling, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid, is de huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur én worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor elke huidindicatie is er een geschikte oplossing te vinden.

*Wat is mesotherapie haaruitval?

Mesotherapie, injecties bij haaruitvalMesotherapie is een behandeling die erop gericht is het haarverlies te remmen en nieuwe haargroei te stimuleren. Met behulp van een zogeheten mesogun worden net onder de huid een serie van injecties ingebracht

 

*Wat is mesotherapie gezicht?

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties

 

*Wat is een meso injectie?

Wat is Micro-Meso injectie
Met Micro-Meso injectie worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines, met een naaldje in de huid gebracht. Met Micro-Meso S.I.T. maak je gebruik van een naald die geplaatst is in een houder.

 

*Wat is mesotherapie zonder naalden?

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een gezonde en vooral zeer heldere teint

 

*Wat is een meso Facial lift?

Mesolift is een behandeltechniek voor zowel het gezicht, de hals als het décolleté waarbij de huideigen stof hyaluronzuur (eventueel) in combinatie met vitaminen en mineralen in kleine hoeveelheden in de huid worden ingebracht.

 

Mesotherapie is een absoluut veilige methode voor huidverbetering en is vrijwel pijnloos. De huid kan na afloop wel wat rood zijn of blauwe vlekjes vertonen.

 

-Tijdens de opbouwende fase zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Daarna kunt u, om de resultaten te behouden, kiezen voor onderhoudsbehandelingen

 

-Over het algemeen zijn de resultaten van mesotherapie positief.

Mesotherapie is onder meer geschikt voor het behandelen van:

tulip clinic prijzen

Mesotherapie bij haaruitval

Alopecia oftewel haaruitval kent verschillende vormen welke voornamelijk veroorzaakt worden door een verstoorde hormoonbalans. Hierdoor is er een tekort aan bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie in de haarfollikels. Met de behandeling mesotherapie voor het haar wordt er een cocktail onder de hoofdhuid, in en rondom de haarfollikels geïnjecteerd.

De cocktail is op basis van voedingstoffen, aminozuren, mineralen en vitamines. Met de mesogun wordt er een reeks korte minuscule injecties gegeven waardoor de haarfollikel een groei impuls krijgen. De behandeling zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd in de hoofdhuid en de haarfollikels worden voorzien van bouwstoffen waardoor de natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd. Ter ondersteuning van de behandelingen is het belangrijk dat u de thuisproducten gebruikt die geadviseerd worden door uw huidtherapeut.

Mesotherapie voor het haar is een geschikte behandeling om diffuse haaruitval tegen te gaan zoals bij stress, na de zwangerschap, tijdens of na gewichtsverlies door afvallen, na een ziekte of operatie. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt er samen met u gekeken of de behandeling voor u geschikt is en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Meestal heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig met een interval van 2 weken. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

DIT MOMENT IS JE ZELF TE DANKEN

Rate this page