Wat is PDO-tillen?

PDO-tillen is een innovatieve en veilige methode die gezichtsontspanning vermindert zonder chirurgie. PDO Lifting Threads zijn 100% bio-absorbeerbare polypropyleengarens met speciale haken en vormen een ondersteunend gaas dat de gezichts- en lichaamsweefsels op een volledig veilige manier herstelt en ondersteunt. Ze vervangen chirurgisch tillen niet, maar zijn een geweldig alternatief voor mensen die milde ontspanning of zelfs aanzienlijke ontspanning hebben, maar geen operatie willen ondergaan

Hoe lang duurt de behandeling en wanneer zien we de effecten? Hoe lang houden ze het vol?

De behandeling wordt uitgevoerd met plaatselijke verdoving (verdovende crème of stengelverdoving met injecteerbare xylocaïne) en duurt 30-45 minuten. De biologische afbraak van de filamenten vindt plaats binnen 6 maanden wanneer ze volledig zijn opgenomen. Gedurende deze tijd heeft het lichaam echter een raster van collageen en elastische vezels rond de reactie van het vreemde lichaam gecreëerd, en daarom houden de effecten van de behandeling 12 tot 16 maanden aan.

Op welke delen van het gezicht en het lichaam kunnen de garens worden aangebracht?

Vrijwel overal! Het gezicht wordt aangebracht op rimpels op het voorhoofd en de middenvoet, evenals op de toepassing van wenkbrauwlift (deze toepassingen zijn vooral nuttig voor mensen die geen behandeling met botulinetoxine willen). Ook andere aanbrengpunten zijn het oog, de ganzenpoot en dunne rimpels onder het oog. Indrukwekkend zijn de effecten op de wangen, de kaaklijn en de keel waar herstel en aanzienlijke klemming worden bereikt. Het lichaam wordt op de borst en billen aangebracht om te herstellen, armen in armen, dijen en buik om aan te spannen.

Voordelen van absorbeerbaar garen ten opzichte van niet-absorbeerbaar volgens de stand van de techniek.
Volledige absorptie van het garen zorgt ervoor dat er geen granulatie en andere huidweefselreacties zullen optreden, zoals is waargenomen bij niet-opneembare garens volgens de stand van de techniek.

 
 
 
 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen of complicaties bij het aanbrengen van de garens?

Direct na de behandeling is er lichte irritatie bij de ingangspunten van de garens. Omdat het gezicht een gebied is met een bijzonder verhoogde vasculatuur, kan bij de toepassing enige blauwe plekken optreden die binnen een paar dagen verdwijnen. In deze gevallen brengen we ijskoeling direct na het aanbrengen aan en de volgende dagen brengen we crème met oksels aan.

Kunnen garens worden gecombineerd met andere klassieke injecteerbare gezichtsbehandelingen om nog betere resultaten te krijgen?

De toepassing van garen kan worden gecombineerd met klassieke injecteerbare gezichtsbehandelingen (botolinumtoxine, hyaluronzuur voor het vullen van rimpels of autologe mesotherapie-PRP) en dit werkt complementair. Dit betekent dat de garens een oplossing bieden voor het ontspannen en vallen van de huid in de kaaklijn waar de andere injecteerbare behandelingen mildere resultaten opleveren. Hetzelfde geldt voor ontspanning in het nekgebied. Bovendien, wanneer de garens worden aangebracht op gebieden zoals de voorkant of de ganzenvoet, de klassieke gebieden van botulinetoxine, worden de resultaten verbeterd en in de loop van de tijd verlengd.