Plasma Behandeling - Effectieve Verjonging en Huidverbetering zonder Chirurgie

Ooglidcorrectie met Plasmapen:

Heeft u last van overtollig huid bij uw ooglid? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasmapen.Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie. De NF+ Plasma Pen kan rimpels, plooitjes en overtollige huidrandjes verminderen/ verwijderen in elk gebied van uw gelaat of lichaam.

Werking van het apparaat
De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Het maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct resultaat.

De behandeling: Voorafgaand aan de behandeling zullen er voor-foto’s gemaakt worden. Zodat na de behandeling het behaalde resultaat goed in beeld kan worden gebracht. Hierna wordt er een verdovingscrème
aangebracht, welke ervoor zorgt dat de oppervlakkige huidlaag verdoofd wordt. Daarna wordt het behandelde gebied met de marker getekend en daarna weggebrand. Deze behandeling duurt in totaal 60 minuten.
De aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels zal gedurende 3 maanden na de behandeling in gang worden gezet. 3 maanden na de eerste behandeling zal dan ook een controle afspraak gepland worden en kan de nabehandeling plaatsvinden. Afhankelijk van de indicatie kan er 1 tot 3 behandeling uitgevoerd moeten worden. Dit wordt besproken tijdens het intakegesprek.


-Boven-en onderooglid correctie zonder chirurgische ingreep
-Liften van hals en kaaklijn
-Verminderen van rimpels op o.a. de bovenlip en neus-lippen-plooi
-Verminderen van littekenweefsel
Verwijderen van oneffenheden
-Herstellen van xanthelasma
-Verhelpen van vocht onder de ogen
-Acne littekens

Na de behandeling treedt er direct roodheid op. De puntjes die gezet zijn zullen zichtbaar zijn als donkere puntjes. Na twee dagen is het gebied opgezwollen wat ongeveer na 3-5 dagen gaat slinken. De donkere puntjes worden korstjes en zullen er vanzelf afvallen. Dit duurt ongeveer 10 dagen. Onder deze korstjes zit nieuwe, licht roze, huid. Het is erg belangrijk om deze huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf, denk hierbij met name aan het UV-licht. U krijgt nazorg instructies mee voor thuis.

-Geen snijden en prikken.
-Geen hechtingen
-Meestal slechts één behandeling nodig
-Korte hersteltijd
-Stralende en jongere uitstraling
-Minder druk op de ogen
-Langdurig resultaat
-Snelle behandeltijd, max. 7 min. per ooglid
-Geen risico op infectie

Ja, na de behandeling voelt de huid schrijnend aan en de gemaakt plasmapuntjes zijn zichtbaar. Devolgende dag is er meestal een zwelling van de ogen, welke vaak binnen 2 dagen ook weer is verdwenen. Het volledige herstel is ongeveer na 1 á 2 weken. Dit zijn dus veel minder bijwerkingen en een veel kortere hersteltijd dan de chirurgische ooglidcorrectie.

De behandeling is niet pijnloos en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als behoorlijk gevoelig en anderen vinden het wel te doen. Op een schaal van 0 (geen pijn) tot 10 (hele heftige pijn) geeft men meestal een pijnscore van 3 aan.

De ooglift behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:
-Mensen met Pacemaker
-Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
-Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten
-Epilepsiepatiënten
-Tijdens zwangerschap
-Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied

Dat is afhankelijk van uw verouderingsproces, ditzelfde geldt ook na chirurgisch liften. Gemiddeld zo’n 5 jaar.

De Plasma ooglift kost normaal €300,- per behandeling (beide ogen) inclusief intake en nacontrole na 3 maanden. Indien er toch nog een extra nabehandeling plaats dient te vinden hanteren wij een tarief van €200,-. Deze kosten vallen buiten de dekking van uw zorgverzekering.

Rate this page