Selecteer een taal:

talen:

  1. Home
  2. »
  3. Profhilo

Profhilo

Wat is Profhilo?

Met de Profhilo® behandeling wordt huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen tegengegaan. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijgt u een jongere uitstraling.

Voor wie?

Profhilo is zeer geschikt voor wie de stap naar Botox of fillers (nog) niet wil maken. Ook al bestaat het uit hyaluronzuur, het is geen filler. Profhilo stimuleert elastine, collageen, onderhuids vet en werkt ontstekingsremmend! Hierdoor is het een super skin booster die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert, glow geeft, poriën fijner maakt en gebruikt kan worden voor acne, rosacea en eczeem.

 

Hoe werkt de Profhilo behandeling?

De Profhilo behandeling bestaat uit injecties met hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de huid meer elastine en collageen aanmaakt. Deze stoffen worden steeds minder door ons lichaam aangemaakt naarmate we ouder worden, waardoor onze huid verslapt. Door de elastine en collageen aanmaak te stimuleren, is de huid beter in staat om zichzelf te herstellen en wordt hij elastischer en steviger. Direct na de behandeling zult u al merken dat de huid beter gehydrateerd is. Om tot het optimale eindresultaat te komen, raden we aan om na ongeveer vier weken een herhaalbehandeling te ondergaan.

Is Profhilo veilig?

Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Doordat er geen chemischeadditieven in zitten, is het uitermate geschikt voor mensen die naturel willen blijven. Daarnaast verbetert de huid in grote mate maar verandert het je uiterlijk niet. Het resultaat is dus zeer natuurlijk.