Cellbooster Behandeling - Stimuleer Celvernieuwing en Verjong uw Huid

Cellbooster

 

CELLBOOSTER is een gloednieuwe injecteerbare booster van Zwitserse makelij (klasse III medisch hulpmiddel).

Vier unieke gestabiliseerde complexen samengesteld uit niet-verknoopt hyaluronzuur, aminozuren en vitamines. Actieve ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd om te passen bij de aangeboren huidfysiologie.

CELLBOOSTER-complexen hebben het voordeel van aangepaste formules die de moleculaire stabiliteit verbeteren en leiden tot merkbaar langdurigere resultaten.

 

1. GLOW

Formule ontworpen voor voeding, hydratatie en diepe hydratatie die hyperpigmentatie vermindert en de oxidatieve stress bestrijdt. Het herstelt de structurele integriteit van de huid, neutraliseert vrije radicalen en vermindert de effecten van keratose.

 

2. SHAPE

Formule ontworpen om lokale vetophoping of -afzetting te verminderen. Het vermindert het vasthouden van water en vermindert wallen door de microcirculatie en hydratatie te verbeteren.

 

3. LIFT

Formule ontworpen om de effecten van veroudering te verminderen door het zachte weefsel te vullen, oxidatieve stress te voorkomen en een diepe hydratatie te bieden. Het stimuleert de aanmaak van collageen, verbetert de microcirculatie en cel voeding.

 

4. HAIR

Formule ontworpen voor het versterken van de haarzakjes, het verbeteren van de haargroei en microcirculatie. Het herstelt de structuur van de hoofdhuid en zorgt voor herstructurering van de haarvezels.

 

Veel gestelde vragen

 
– Wat zijn de voordelen?

Verzacht, verzorgt en versterkt de huid, het biedt huidverbetering met natuurlijk ingrediënten, de elasticiteit van uw huid wordt hersteld, voor het gezicht, het lichaam en tegen haaruitval, geen bleke huid, rokershuid en fijne lijntjes meer.

 

– Hoelang duurt de behandeling?

We brengen verdoving crème aan het behandelen gebied (behalve Cellbooster haar) en laten we dit 15 minuten inwerken. De cellbooster wordt met een fijne naald oppervlakkig in de huid geïnjecteerd.

 

– Wat moet ik na de behandeling voorkomen?

Vermijd 24 uur alcoholconsumptie en make-up (blauwe plek- en infectiepreventie). Geen inspannende activiteiten en behandelde zone niet masseren. Probeer 1 à 2 dagen met uw hoofd iets hoger te slapen en probeer niet op de geïnjecteerde zones te liggen.

Rate this page