Veilige en effectief

Veroudering van de huid en het krijgen van rimpels is een natuurlijk verschijnsel. Dit kan gecorrigeerd worden met injecties, zoals fillers of botulinum (botox). Bij Tulip Clinic kun je samen met onze zeer ervaren en gecertificeerde cosmetisch arts kijken welke van deze methoden van injectables voor jou het meest geschikt is.

Wil je een jonge en frisse uitstraling? Of ben je op zoek naar een oplossing voor uw rimpels en lijntjes, migraine, spanningshoofdpijn of huidverzakking in het gezicht? Wil je een chirurgische ingreep vermijden en sta je open voor een cosmetische oplossing?

HOT

SCHAAMLIPPEN

CELLBOOSTER

PROSTROLANE

Injectables: eenvoudige cosmetische behandelingen

Injectables is wellicht het meest bekende onderdeel van een cosmetische ingreep. Het is een tamelijk eenvoudige behandeling die snel kan zorgen voor een levendige en jonge uitstraling. Het is eigenlijk de overkoepelende term voor alle cosmetische behandelingen die gebruik maken van botox en fillers.

Onze zeer ervaren en gecertificeerde cosmetisch arts zal met je de gewenste resultaten bespreken en een behandelplan op maat voor je ontwikkelen. Of je nu fijne lijntjes wilt verminderen, volume wilt toevoegen aan bepaalde gezichtsgebieden of andere specifieke cosmetische doelen hebt, wij helpen je graag om de gewenste esthetische resultaten te bereiken.

Bij Tulip Clinic hechten we veel waarde aan je veiligheid en comfort. Onze cosmetisch arts zal je tijdens het consult uitgebreid informeren over de procedure, mogelijke risico’s en bijwerkingen, en je voorzien van duidelijke instructies voor de nazorg. We streven naar natuurlijk ogende resultaten en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het hele proces. De prijzen staan op onze Prijslijst pagina.

Maak vandaag nog een afspraak bij Tulip Clinic en ontdek hoe injectables zoals fillers en botox je uiterlijk kunnen verfraaien en je zelfvertrouwen kunnen vergroten. Ons professionele en gepassioneerde team staat voor je klaar om je te begeleiden op je reis naar een jeugdige uitstraling en een stralend zelfbeeld