Verstevig en hydrateer je huid op natuurlijke wijze

Met de Profhilo® behandeling wordt huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen tegengegaan. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling.

Profhilo in Amersfoort en omgeving

Voordelen Profhilo

Effect en resultaat van Profhilo

De Profhilo behandeling biedt een natuurlijke oplossing voor huidverjonging door gebruik te maken van hyaluronzuur injecties die de aanmaak van elastine en collageen stimuleren. Deze stoffen spelen een cruciale rol in het behoud van een stevige, elastische en gehydrateerde huid. Naarmate we ouder worden, vermindert de productie van deze stoffen, wat leidt tot huidverslapping. Profhilo gaat dit proces tegen door de huid te stimuleren zichzelf te herstellen, wat resulteert in een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit en een jongere uitstraling. Direct na de behandeling is de huid al beter gehydrateerd, en na een herhaalbehandeling na ongeveer vier weken wordt het optimale eindresultaat bereikt. Dankzij de natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van chemische toevoegingen, is het resultaat van Profhilo zeer natuurlijk zonder het uiterlijk drastisch te veranderen.

Veelgestelde vragen over Profhilo in Amersfoort

Voor wie is Profhilo geschikt?

Profhilo is zeer geschikt voor wie de stap naar Botox of fillers (nog) niet wil maken. Ook al bestaat het uit hyaluronzuur, het is geen filler. Profhilo stimuleert elastine, collageen, onderhuids vet en werkt ontstekingsremmend! Hierdoor is het een super skin booster die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert, glow geeft, poriën fijner maakt en gebruikt kan worden voor acne, rosacea en eczeem.

Hoe werkt de Profhilo behandeling?

De Profhilo behandeling bestaat uit injecties met hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de huid meer elastine en collageen aanmaakt. Deze stoffen worden steeds minder door ons lichaam aangemaakt naarmate we ouder worden, waardoor onze huid verslapt. Door de elastine en collageen aanmaak te stimuleren, is de huid beter in staat om zichzelf te herstellen en wordt hij elastischer en steviger. Direct na de behandeling zul je al merken dat de huid beter gehydrateerd is. Om tot het optimale eindresultaat te komen, raden we aan om na ongeveer vier weken een herhaalbehandeling te ondergaan.

Is Profhilo veilig?

Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Doordat er geen chemische toevoegingen in zitten is het uitermate geschikt voor mensen die uitsluitend natuurlijke producten willen gebruiken. Daarnaast verbetert de huid in grote mate maar verandert het je uiterlijk niet. Het resultaat is dus zeer natuurlijk.

Wat kun je van te voren voorkomen?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling.
Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of
crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken,
infraroodbehandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.
Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Hoe gaat een behandeling met Profhilo in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaat onze arts met jou het gesprek aan over wat je
wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling
direct mogelijk.
Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon.