Cellbooster

Stimuleer celvernieuwing en verjong je huid

Cellbooster is een nieuwe injecteerbare booster van Zwitserse makelij (het is een klasse III medisch hulpmiddel). Het product bevat hyaluronzuur, aminozuren en vitamines. Deze actieve ingrediënten passen bij de natuurlijke huidfysiologie. Cellboooster zorgt voor moleculaire stabiliteit in de huid verbeteren en leidt tot merkbaar langdurigere resultaten. Er zijn vier zogenaamde formules: glow, shape, lift en hair.

Cell booster behandeling in Amersfoort en omgeving

Voordelen Cellbooster

Effect en resultaat van Cellbooster

Cellbooster biedt een innovatieve aanpak voor huidverjonging en haarverbetering door zijn unieke combinatie van hyaluronzuur, aminozuren en vitamines. De verschillende formules, namelijk Glow, Shape, Lift en Hair, richten zich specifiek op verschillende behoeften van de huid en het haar. Door diepgaande hydratatie en voeding, vermindering van oxidatieve stress en stimulatie van collageenaanmaak, zorgt Cellbooster voor een gezondere, jonger uitziende huid en sterker, voller haar. De effecten zijn niet alleen onmiddellijk merkbaar, maar dankzij de moleculaire stabiliteit van de ingrediënten blijven de resultaten ook langdurig zichtbaar.

Veelgestelde vragen over Cellbooster in Amersfoort

Wat zijn de voordelen?

Verzacht, verzorgt en versterkt de huid, het biedt huidverbetering met natuurlijk ingrediënten, de elasticiteit van uw huid wordt hersteld, voor het gezicht, het lichaam en tegen haaruitval, geen bleke huid, rokershuid en fijne lijntjes meer.

Hoelang duurt de behandeling?

We brengen verdoving crème aan het behandelen gebied (behalve Cellbooster haar) en laten we dit 15 minuten inwerken. De cellbooster wordt met een fijne naald oppervlakkig in de huid geïnjecteerd.

Wat moet ik na de behandeling voorkomen?

Vermijd 24 uur alcoholconsumptie en make-up (blauwe plek- en infectiepreventie). Geen inspannende activiteiten en behandelde zone niet masseren. Probeer 1 à 2 dagen met uw hoofd iets hoger te slapen en probeer niet op de geïnjecteerde zones te liggen.