Prostrolane

Voor een gladde en stralende huid

Prostolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt, doordat de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. Het is een liporeductor met lifting effect om kleine vetophopingen aan te pakken. Heel veelbelovend en CE goedgekeurde lipolyse.

Prostrolane in Amersfoort en omgeving

Voordelen Prostrolane

Effect en resultaat van Prostrolane injecties

Prostrolane injecties bieden een innovatieve oplossing voor huidverstrakking en vetvermindering door gebruik te maken van een speciaal eiwitcomplex. Dit complex zorgt ervoor dat vet wordt afgegeven door de vetcel, terwijl de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. De behandeling is bijzonder geschikt voor het aanpakken van kleine vetophopingen en biedt tegelijkertijd een liftend effect. De behandeling begint met het verdoven van het behandelgebied, gevolgd door injecties in de vetcellen. Na de injecties wordt het gebied gemasseerd om het middel goed te verspreiden. Voor een optimaal resultaat worden de injecties in 4 tot 6 sessies herhaald, afhankelijk van de wensen van de patiënt. Dankzij de CE-goedkeuring is Prostrolane een veilige en betrouwbare optie voor wie op zoek is naar een gladdere en stralendere huid.

Veelgestelde vragen over Prostrolane injecties in Amersfoort

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Het is een relatief nieuw middel. Maar het heeft een veel milder risicoprofiel dan Aqualix en Kybella.

Hoe werkt het?

Prostrolane zorgt ervoor dat het vet wordt afgescheiden van de vetcel. Dit proces duurt even. De resultaten zijn daarom pas zichtbaar na een maand.

Is het veilig?

Prostrolane Inner B injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Prostrolane Inner B kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.